Artisanaal roomijs en sorbets
Producten
Over patisso
Patisso staat synoniem voor de patisserie onder het artisanaal roomijs, 'Patisserie Sophie'.
Ik, Sophie Castelain, streef ernaar elke dag topkwaliteit aan te bieden. Vakmanschap, gedrevenheid en creativiteit zijn mijn kenmerken. Mijn roomijs wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met verse en pure ingrediënten.
Neem een kijkje op mijn website en laat u verleiden. U kunt bij mij niet alleen terecht voor de klassiekers, maar ook voor vernieuwende smaken, een originele afwerking en een persoonlijke toets.
Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop en kom een kijkje nemen in Zwevegem, waar u zelf het ambachtelijke karakter van mijn zaak kunt waarnemen. Ik hoop u er binnenkort te mogen begroeten.
Zanddeegbodem gevuld met vanilleroomijs, een bolletje van aardbeienroomijs met een interieur van rabarbersorbet.
- Vanilleroomijs met boterkaramel met melkchocolade en feuilletinebodem
- Gold roomijs (lichte karamel) met bodem van koekjeskrokant
- Pralinéroomijs met melkchocoladen en nougatinebodem
- Chocoladeroomijs met fondantchocolade en feuilletinebodem
- Mokkaroomijs met witte chocolade en feuilletinebodem
- Speculaasroomijs met witte chocolade en speculaas-pralinébodem
- Citroensorbet met witte chocolade en zanddeegbodem