Den Bakoven onderscheid zich door het gebruik van een eigen graanmolen. De vers gemalen granen worden zonder toevoegingen gebruikt voor de bereidingen van alle desem, exclusieve en gewone broden.
Diestsesteenweg 64
3390 Tielt-Winge
België
Producten
Dit Neptunusbrood is tijdelijk en exclusief verkrijgbaar in de zomer. Nero di sepia en zeewier werden verwerkt in dit brood. In dit koud gefermenteerd, op steen gebakken broodje proef je de zee.
Desembrood, bereid met huisdesem en huisgemalen granen.
DIt Pain de campagne wordt bereidt met respect voor het ambacht. Als grondstof gebruiken we onze Belgische Camp remy bloem, huisgemalen granen en eigen desem.
Grof volkorenbrood met huisdesem, vers gemalen tarwe.Koud gefermenteerd en op steen gebakken.
Deze botercroissant kreeg de nodige aandacht tijdens de bereiding. Wedde dat je het proeft!
Dit broodje boordevol okkernoten is een uitstekende drager voor die heerlijke kaas.
Broodje in gistdeeg op basis van gekoelde bulkfermentatie, op steen gebakken.
Deze Limburgse taarten werden bereid met een luxe boterdeeg. Hoevemelk en hoeveboter zijn een must voor het eindresultaat!
Tijdelijk en exclusief in de wintermaanden. Dit heerlijk pompoenbrood met kurriepoeder en pompoenblokjes, een pittig duo in één brood !