Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Zalmrokerij Wymo

Bij Zalmrokerij Wymo omarmen we de Belgische traditie van vakmanschap. Elk stuk zalm wordt met zorg en liefde gerookt, waardoor onze ambachtelijke producten een unieke smaakervaring bieden. Ontdek de perfectie van Handmade in Belgium bij ons.  Proef het verschil!

Zalmrokerij Wymo

Industriepark 7
8730 Beernem
België

Zaakvoerder(s):
Ward Paesbrugghe
HIB Labelhouder sinds:
01/01/2024
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

gerookte zalm
gerookte zalm
gerookte zalm wymo

NATUURLIJK GEROOKTE ZALM, AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

Bij Zalmrokerij Wymo, gelegen in het hart van Beernem, omarmen we de traditionele kunst van het ambachtelijk zalmroken. Zowel consumenten als handelaars zijn van harte welkom om de puurheid van ons vakmanschap en de onovertroffen kwaliteit van onze gerookte zalm te ontdekken.

DUURZAAMHEID BOVEN ALLES

Onze zalm wordt met zorg en duurzaamheid gevangen in de heldere wateren van Noorwegen. Ons proces begint 's ochtends met het zorgvuldig zouten van de zalm, gevolgd door een droogtijd van minstens 10 uur om de optimale smaak en structuur te bereiken.

UNIEKE BEUKENHOUTROOK

Vervolgens ondergaat de zalm ons koude rookproces met een unieke mix van beukenhout, wat resulteert in een prachtige textuur en een subtiel gerookte smaak die kenmerkend is voor onze zalm.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bij Zalmrokerij Wymo kiezen we niet voor gewicht, maar voor kwaliteit. Wist u dat onze gerookte zalm volgens eeuwenoude tradities koud en langzaam wordt gerookt op slechts 23 graden? Hoewel dit proces gewicht vermindert, versterkt het de smaak en textuur van onze zalm, waardoor deze zachter en intenser wordt met elke rookcyclus van maar liefst 18 uur.

EEN AMBACHT MET EEN RIJKE HISTORIE

Bij Zalmrokerij Wymo zetten we bewust in op het behouden van het traditionele rookproces, en dit heeft ons al jarenlang de titel van de referentie in Beernem en ver daarbuiten opgeleverd als dé bestemming voor de meest verrukkelijke zalmspecialiteiten. Kom proeven en ontdek zelf waarom onze gerookte zalm zo gewaardeerd wordt.

 Familie Paesbrugghe

Ward - Claire 
Victor & Elise

Products Full
gerookte zalm

Gerookte zalm

Gerookte zalm van Zalmrokerij Wymo te Beernem

Productgroep
Lekker & lokaal
gerookte zalm

gerookte zalm wymo

Zalmpralines van Zalmrokerij Wymo

Productgroep
Lekker & lokaal
gerookte zalm wymo

gerookte zalm

Productgroep
Lekker & lokaal