tess de meerleer | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

tess de meerleer

Tess De Meerleer is een kwaliteitsvolle juwelenlijn met een specialisatie in edelmetaal en mineralen.  De juwelen worden gelinkt aan een verhaal waar het proces van ontwerpen en inspiratiebronnen bij betrokken worden. De tijdloze collectie denkt toekomstgericht door duurzame en eerlijke producten te produceren die handgemaakt worden in België.

tess de meerleer

Guldenstraat 13
2800 Mechelen
België

Zaakvoerder(s):
Tess De Meerleer
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via:

Producten

foto juwelen
foto juwelen
Products Full
foto juwelen

project colombia

Project Colombia is een exclusieve collectie waar een link gelegd wordt tussen de smaragd edelsteen en zijn bronland. De collectie werd ontworpen en geïnspireerd door een reis naar het Zuid-Amerikaanse land. Alle smaragd edelstenen verschillen van elkaar waardoor de juwelen telkens op maat gemaakt worden en uniek zijn.

Productgroep
Accessoires
foto juwelen

collectie

De collectie is beschikbaar in geel-, roos-, witgoud (18k) en zilver (925). Op onze eigen website www.tessdemeerleer.be kan u alle informatie terug vinden.

Productgroep
Accessoires