ambachtelijke chocolaterie
Producten
Een zaak waar alles nog handmatig gebeurt. Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats. Met fierheid kunnen wij u vertellen dat we één van de weinige zijn in België die nog de hazelnootpasta zelf maken. Voortdurend zoeken wij nieuwe recepten zonder de oude technieken te vergeten, sommige recepten dateren nog van de grootouders. Wat ons ook onderscheidt van de concurrentie zijn de kleine modelletjes van pralines. Ons motto: Neem liever 2 pralines dan twee maal in dezelfde te moeten bijten.
Naast onze pralines maken we uiteraard holle figuren. Ook stukwerk op maat behoort tot onze specialiteiten. Voor elke gelegenheid kunnen we wel iets maken. U bedenkt het en wij maken het. Naast pralines en aanverwanten maken wij tevens patisserie, al dan niet gecombineerd met chocolade.
wij geven zowel bedrijfsbezoeken als workshops meer info op : https://karakske.be/wp-content/uploads/2019/03/Bezoek-ons-atelier.pdf