Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Semperfi

Alles wat je van meubelen en brievenbussen verwacht.

Semperfi Flandria 6 Zwevezele
Semperfi

Flandria 6
8750 Zwevezele
België

Zaakvoerder(s):
Lieven Devos
HIB Labelhouder sinds:
2016
Productgroepen:
Buitenleven
Interieur

Producten

Syntax brievenbussen

Lieven Devos bvba werd opgericht door Lieven Devos. Enkele jaren geleden had hij het idee om zelf brievenbussen te maken. Ondertussen bieden we naast design brievenbussen ook exclusieve en moderne meubelen aan.

We ontworpen enkele eigen modellen, wat duidelijk in de smaak viel bij onze klanten. Doordat we steeds verder uitbreiden en steeds op zoek te gaan naar stevige en solide modellen, blijft ons aanbod brievenbussen steeds verder uitgroeien. Met trots presenteren we dan ook een ruim assortimenten brievenbussen die door ons getest en goedgekeurd werden. 80% daarvan zijn eigen ontwerpen en worden volledig bij ons geproduceerd. De andere 20% komt van bedrijven die eveneens het afleveren van kwalitatieve producten voorop plaatsen.

Na het idee van een brievenbus, kwam het idee van een tuintafel. Er werd meteen gekozen voor de beste kwaliteit, waardoor we u stevige, kwalitatief houdende tuintafels kunnen aanbieden die weer en wind de baas zijn. Voor de passende tuinstoelen hebben we een geschikte leverancier gevonden die dezelfde strenge voorwaarden aan zijn producten stelt als wij. Dé combinatie tuinmeubels die 10 jaar garantie geniet!

Sinds 2018 is ons winkelpunt in Zwevezele uitgebreid met een solide collectie interieurmeubelen. Met de degelijkheid van de meubelen van buiten, willen de lijn doortrekken binnen.

Kom langs en laat u inspireren door ons aanbod!

Products Full
Syntax brievenbussen
Brievenbussen

De eigen productie van brievenbussen spitst zich toe op betaalbaarheid en vormgeving. Onze troef: personalisatie. Met onze kennis is de metaalsector weten we precies welke behandeling uw bus nodig heeft om jarenlang uw voortuin te sieren.

Van een strakke bus in de straat, tot een gepersonaliseerde bus met naam, logo of huisnummer aan uw gevel.  Naast onze standaardmodellen kunnen we uw bus uitwerken die u in gedachten had.

Ons volledig gamma: http://semperfi-devos.be/brievenbussen

Productgroep
Buitenleven