Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Melsmellows

Melsmellows

Koepoortstraat 10
3545 Halen
België

Zaakvoerder(s):
Melissa Persoons
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

Marshmellow mix 12 stuks

Mel’s Mellows zijn huisgemaakte ambachtelijke zeemzachte super-snoeperijtjes die smaak geven aan het leven. En omdat er zoveel mooie momenten zijn, zijn er net zoveel smaken van Mellows om uit te kiezen.

Een wolkje op je tong met een bom aan aroma!

 

Kies je voor de classics zoals aarbei, banaan of passievrucht of ben je iemand die durft genieten van smaken als Cola, Crème Brulee of Citroenschuimtaart? Of je valt helemaal in zwijm voor de “deluxe” smaken zoals Caramel met Gold Chocolade, Petit Beurre koekjes en nog zoveel anderen? Probeer ze gerust allemaal, meer dan één keer. Iedere maand bedenk ik een smaak van de maand om het allemaal nog wat lekkerder te maken.

 

Kan je niet kiezen? Dat is heel begrijpelijk. Daarom kan je ook net zoveel Mellows bestellen als je wil. Verpakt per stuk, per vier of in een hele smaakbox laat je al dat lekkers naar je toe komen.

 

Het allermoeilijkste … is kiezen :) De rest is puuuuuur genieten.

Products Full
Marshmellow mix 12 stuks

Marshmellow mix 12 stuks

12 heerlijke marshmellows in verschillende smaken

U kan ze bestellen via deze link

https://www.melsmellows.be/product/9339266/marshmallow-mix-12-stuks

 

 

 

Productgroep
Lekker & lokaal