Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

lednlux

Door innovatieve technologie en een scherp design verrijken wij de omgeving in de meest waardevolle momenten. Door een verfijnde creatie zorgen we voor de ultieme lichtbeleving zowel thuis als op het werk.

lednlux

Slamstraat 1
3600 Genk
België

Zaakvoerder(s):
Agatino Sturiale
Gerry Wouters
HIB Labelhouder sinds:
April 2022
Productgroepen:
Decoratie
Interieur

Producten

Mamba
Linia
Wink
Okko
Kali
Circle
Thali
Tina
Linia-heli

Wil je een unieke touch toevoegen aan jouw interieur of komen de maten van het standaardgamma niet goed uit? Dan is maatwerk van LEDNLUX zeker iets voor jou. Als menselijke verlichtingsfabrikant zorgen we voor de meest ideale oplossing op de marktvraag. Door in te spelen op modulariteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Afmetingen, mogelijke koppelingen, specifieke afmetingen, kleur, kleurtemperatuur tot zelfs integraties van lichtmodules waaronder spotverlichting. Deze ontwerpen worden vervaardigd in onze productiehal te Genk. Wij zorgen dat elk individu voorzien wordt van de meest kwalitatieve lichtbelevingen. Door de kracht van creaties verrijken wij de omgeving in de meest waardevolle momenten.

Products Full
Mamba

Mamba

Wil je een unieke touch toevoegen aan jouw armatuur? Ons creatief teken-en ontwerpteam verwerkt jouw vraag en verwerkt deze in een optimale lichtoplossing. Onze lijnverlichting is volledig moduleerbaar. Dat betekent dat je kunt kiezen tussen rechte lijnen, hoeken of zelfs afgeronde bochten. Mag het specialer zijn? Vraag zeker achter de mogelijke lichtmodules waaronder spotverlichting. Kleur, kleurtemperatuur en mogelijke dimmingsproces is eveneens te personaliseren. Deze ontwerpen worden vervaardigd in onze productiehal te Genk. 

Productgroep
Decoratie
Linia

Linia

Op zoek naar retrofits met een lange levensduur? Daar zorgen we voor. Zowel creatief als subtiel in een armatuur.

Productgroep
Decoratie
Wink

Wink

Een verfijnde spot, een subliem inbouwarmatuur of liever een moderne eyecatcher? De verlichtingsarmaturen van LEDNLUX laat niets aan de verbeelding over. Door de technische benadering zorgen we ervoor dat de armaturen zowel esthetisch als technisch voor het gewenste resultaat zorgt.

Productgroep
Decoratie
Okko

Okko

Trackspots, de ideale manier om omgevingen en producten uit te lichten. Onze trackspots zijn geliefd in retail en hospitality door de interessante kleurechtheid. Kies kleur, kleurtemperatuur en een interessant dimmingsproces.

Productgroep
Decoratie
Kali

Kali

Jouw project totaal verlichten? We vergeten de technische ruimtes zeker niet. Van kelders, bergings tot ondergrondse parkings.

Productgroep
Decoratie
Circle

Circle

Productgroep
Decoratie
Thali

Thali

Productgroep
Decoratie
Tina

Tina

Productgroep
Decoratie
Linia-heli

Linia-heli

Productgroep
Decoratie