Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Lederateljee Ann Van Vlierberghe
Lederateljee Ann Van Vlierberghe

Heirbrugstraat 307
9160 Lokeren
België

Zaakvoerder(s):
Ann Van Vlieberghe
HIB Labelhouder sinds:
28/09/2022
Productgroepen:
Accessoires
Decoratie
Interieur
Meer HIB

Producten

Handmade leatherwork

In 2005 ben ik begonnen met het maken van lederen handtassen, riemen en (home)accesoires. een hobby die al snel een passie werd. Sinds 2014 heb ik mijn eigen atelier waar ik quasi dag en nacht creatief bezig ben en steeds andere uitdagingen zoek. Op die manier ben ik ook sedert 2020 begonnen met het maken van lederen sneakers. Maar ook andere uitdagingen ga ik niet uit de weg en probeer te voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten. 
Mijn klanten zijn ook nauw betrokken bij het ontwerp, de keuze van het leder om zo tot het afgewerkt product te komen

Alle lederwaren worden op maat gemaakt en kunnen gepersonaliseerd worden op verschillende manieren.

Droom jij er ook van om eens je eigen unieke en gepersonaliseerde handtas, broeksriem, armband, sneakers of iets anders in leder te maken onder professionele begeleiding? Dan ben je bij mij aan het juiste adres
Ik organiseer workshops lederbewerking in groep (max 4 personen) op vastgelegdde data. Je kan ook individueel komen om een werokshop lederbewerking te volgen op een moment dat jij verkiest. Ben je al gedreen in het werken met leder, maar heb je niet de juiste machines, ookd an kan je bij mij terecht in mijn ateljee. 
Voor workshops is totaal geen ervaring noodzakelijk. De workshops kunnen overdag, 's avonds of in het weekend. 

Voor meer info kan je contact opnemen via mail (info@annvanvlierberghe.be) of telefoon (0478 79 36 62)
Voor de geplande workshops kijk gerust op www.annvanvlierberghe.be