Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Het Zilveratelier

Het Zilveratelier

Hoogstraat 23
2870 Puurs-Sint-Amands
België

Zaakvoerder(s):
Tarik Menbhi
HIB Labelhouder sinds:
april 2023
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via:

Producten

Op mijn diploma staat “gegradueerde in de toegepaste informatica”, maar op mijn 30ste ontdekte ik mijn echte passie, juwelen smeden. En ik geniet er elke dag van.

Mijn naam is Tarik en ik ben papa van 3 schattige kinderen en echtgenoot van een liefhebbende vrouw, Wendy. Mijn vrouw steunt mij in al mijn ondernemingen en is mijn houvast in moeilijke momenten. In 2021 opende ik mijn eigen winkel / atelier in Puurs-Sint-Amands. Koop je bij het ZilverAtelier, dan koop je bij een goudsmid die met veel liefde jouw juweel maakt. Elk juweel wordt met de hand vervaardigd en krijgt zo zijn eigen karakter. Voor mij zijn juwelen geen massaproduct, maar een creatie van vakmanschap. Ik luister met plezier naar jouw verhaal en ga daarmee aan de slag om jouw droomjuweel te maken. Zilver of goud, met beide materialen maak ik juwelen die je kan koesteren en doorgeven aan de volgende generatie.

Zoek je een uniek juweel? Kom dan kiezen uit de collectie of laat het maken op maat. Ik verwacht jou in de Hoogstraat 23 in Puurs-Sint-Amands.

Groetjes Tarik