Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Chocorette

Chocorette is een ambachtelijke chocolatier in hartje Aartselaar.

"Met dit concept bieden wij veel meer dan enkel een chocolatier."

Chocorette voorziet je telkens van een rijk assortiment aan artisanale pralines met een uitdagend smakenpallet alsook vers gebakken bokkepootjes en huisgemaakt ijs. Wij bieden chocoladeproducten aan voor alle feestjes, feestdagen of om gewoon jezelf even te verwennen.

Spring gerust even binnen om iets te drinken in onze gezellige bar en een kijkje te nemen in ons open atelier.  Bij een lekker kopje koffie en iets zoet kan je zien hoe al dit lekkers ambachtelijk bereid wordt. Kan je niet genoeg krijgen van al dat lekkers, neem gerust iets mee naar huis!

Met Chocorette bieden wij een chocolade oase waar veel chocolade liefhebbers en levensgenieters fan van zijn!

Chocorette

Kapellestraat 35
2630 Aartselaar
België

Zaakvoerder(s):
Yanne De Decker
HIB Labelhouder sinds:
maart 2024
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

ijskar Chocorette
Products Full
ijskar Chocorette
ijskar

https://chocorette.be/ijskar

Wij maken jouw evenement extra "COOL"

Chocorette zorgt voor een totaalbeleving!

Wij verzorgen uw feest of event tot in de puntjes. Een unieke ijskar, overheerlijk ijs uit eigen atelier en altijd een glimlach aan onze scheptoog.

Productgroep
Lekker & lokaal