Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

BJ Create bvba

BJ Create is een dynamisch staalverwerkingsbedrijf met een hart voor staal. Onze specialiteit is het realiseren van metaalprojecten op maat zoals: trappen, leuningen, aangebouwde terrasconstructies en alle bijzondere  metaalconstructies.

Wij handelen elk project af tot in de kleinste details en overstijgen zo de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad alsook een open communicatie vormen de gevestigde waarden van BJ Create. Wij behartigen op een persoonlijke manier uw project.

BJ Create is EN 1090 gecertificeerd en beschikt over een Vinçotte-label, een stevige garantie voor constructies van superieure kwaliteit. Samen met onze opdrachtgevers bestuderen wij aandachtig elk project zonder ook maar een detail uit het oog te verliezen. Zo creëren en vervaardigen wij perfecte constructies op maat.

BJ Create bvba

Brugsesteenweg 1 bus 13
8450 Bredene
België

Zaakvoerder(s):
John Bulteel
Els Legein
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Buitenleven
Interieur
Meer HIB

Producten

Stalen deur
Products Full
Stalen deur

Stalen ramen en deuren

Productgroep
Interieur